Искористете ја силата на раскажувањето приказни со цел да ја зацврстите врската со Вашите купувачи.

Квалитетната содржина ќе Ве издвои од конкуренцијата. Тука настапуваме ние затоа што ние креираме уникатни приказни со кои ќе пристапите кон Вашите купувачи во вистинскиот момент. Со наша помош Вие ќе ги истакнете Вашите предности над суровата конкуренција.

Раскажувањето приказни на интернет не е  веќе додаток на Вашите активности, туку повеќе е клучен фактор со кој ќе ги насочите купувачите кон финалниот чекор на продажба.

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè

Зајакнете го Вашиот бренд

Изградете бренд кој води кон одлични резултати и лојални купувачи. Но како тоа да се постигне? Со содржина, која се базира на креирање вредни приказни кои имаат долготраен ефект. Како шлаг на сето тоа, содржината исто така треба да ги едуцира купувачите и да ја зголеми нивната доверба во брендот.

Насочување на купувачите кон финалната продажба

Креирањето на соодветната содржина е неизбежно ако сакате да допрете до купувачите на неформален начин. Во Goclick, се фокусираме на вредна содржина, која ќе му даде свежина на брендот и ќе придонесе за долгорочни врски кои на крај ќе ја зголемат можноста купувачите да се одлучат за купување.

Директна комуникација со купувачите

Основата на секоја контент маркетинг кампања е пренесување на соодветната содржина за секој човек - а интернет мрежите се идеални за таа цел. Денес купувачите се попребирливи од бил кога. Затоа е неизбежно да се надминат нивните очекувања со соодветна и прилагодена комуникација, 27 часа, 7 дена во неделата.

Зошто да го изберете Гоклик?

  • припрема на содржина за промоциски е-mail
  • поставување на таргети
  • соодветна технологија за квалитетна и успешна кампања.

Односи со јавност на Интернет

Дали нудите нови или подобрени производи (услуги)?  Дали сакате да ја зголемите свесноста кај купувачите? Дали имате потреба од поголемо истакнување на Вашите предности? Направете го тоа преку односи со јавноста на интернет ( digital PR ). Со наша помош, ќе  подготвиме квалитетен и атрактивен текст кој ќе се погрижиме да се прикажи на соодветните портали на интернет.

Е-mail маркетинг

И покрај сите нови канали кои се појавија , e-mail-от е No1 канал за комуникација додека пак e-mail маркетингот остана одлична алатка за лесен, брз и ефтин достап до Вашите купувачи. Нашите кампањи имаат одлични резултати, затоа што ние знаеме како да им го рпивлечеме вниманието на оние луќе кои Ви се важни.

Copywriting

За да Ви помогнеме да креирате реченици кои ќе направат приказна – и да се осигурате дека таа приказна ќе има среќен крај. Добриот текст не е само читлив туку е и инспиративен. Тој го впива вниманите на читателот и ги конвертира неговите интереси во акции – во Goclick, се е насочено кон превземање на акција!

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè