Одлично решение за зголемување на посетите на Вашата веб страница, достап до нови купувачи и зголемување на продажбите.

Огласувањето на Google е еден од најефикасните канали за огласување кои постојат. Тој е флексибилен во однос на буџетот и нуди лесен надзор врз финасиите кои ги трошите преку овој канал. Покрај тоа нуди многу прецизно таргетирање, високо ниво на прилагодливост и прецизно мерење на резултати.

Нема сомнеж дека најголем дел од Вашите потенцијални купувачи се online секој час. Прашањето е, дали тие можат да Ве најдат пред да ја најдат Вашата конкуренција.

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè

Search marketing

Дали некогаш сте се запрашале како може да ги пронајдете оние луѓе кои во моментов бараат производи ( услуги ) слични на Вашите? Првиот чекор е да се позиционирате на првата страница на пребарувачот на Google.  За тоа е потребно да имате внимателно подготвена стратегија за позиционирање на Google search со цел да се избегнат грижите за тоа дали вашите огласи стигнуваат до вистинските луѓе во правиот момент.

Банерско огласување во мрежата на портали на Google - Google Display Network

Банерското огласување е можност да ги комуницирате вашите предности со целата интернет популација. Со напредното таргетирање може да допрете до нови пазари и да ја зголемите свесноста на луѓето за Вашите производи и Вашата компанија. Банерското огласување Ви овозможува да поставите банери или видео реклами кои ќе се прикажуваат на веб страни кои се релевантни за Вас. Без разлика на тоа дали Вашата цел е да ја зголемите препознатливоста на брендот, да ја зголемите довербата на купувачите кон Вашата компанија или едноставно да ги зголемите продажбите, ние сме тука за да ги оствариме Вашите цели.

Gmail спонзорирани објави

Една од најинтересните можности за бизнисите кои им ја овозможува Google е Gmail огласувањето. Неговата посебност се крие во таргетирањето на корисници на Gmail а кои во Македонија достигнуваат бројка од 250,000. Огласувањето на Gmail Ви нуди голем досег и во исто време напредно таргетирање на корисниците според нивниот интерес и сето тоа за релативно ниска цена по отворен email.

Огласување на YouTube

Не е изненадување тоа дека во последните години YouTube стана еден од водечките канали за огласување, кој значително ќе придонесе за зголемување на препознатливоста на брендовите.  YouTube нуди моментален одговор на Вашите купувачи како и извонредна ценовна ефикасност. Вие ќе платите само во случај кога 90% од Вашата видео реклама е изгледана или 30 секунди од рекламата. YouTube огласувањето е одлична можност  да стигнете до релевантна публика и да ја конвертирате во купувачи.

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè