Веб страната истовремено е и Ваша бизнис картичка но и Ваш изложбен салон. Пречекајте ги и поздравете ги Вашите партнери и купувачи на најдобар можен начин.

Веб страната е основа за успешен бизнис на Интернет. Таа треба да ги воодушеви Вашите посетители, да им ги понуди вистинските информации и да го продаде Вашиот производ (услуга) на најдобриот можен начин. Затоа секоја страна која ние ја дизајнираме е насочена кон потребите на купувачите и корисниците. Страните кои ние ги правиме придонесуваат за одлично корисничко искиство, се одликуваат со врвен дизајн и продажна ориентација. Ваквата Веб страна нуди прз пристап до информациите кои посетителите ги бараат.

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè

Одлично корисничко искуство

Задоволен корисник е оној корисник кој ќе се врати да ја посети веб страна уште неколку пати и ќе направи купување или ќе остави барање за понуда. Затоа ние посветуваме огромно внимание да оствариме задоволство кај посетителите. Страните треба да имаат елегантен и чист дизајн, да бидат лесни за употреба и да бидат ориенирани кон остварување на Вашите цели.

Прилагодливост на различни уреди ( компјутер, таблет, мобилен)

Денес веќе 50% од светската популација има пристап до Интернет. Веб страните кои ги прави Goclick, без исклучок, се прилагодени на сите екрани ( нивниот дизајн е респонзивен ). На тој начин Вие имате можност да стигнете до брзорастечкиот пазар на купувачи кои користат мобилни телефони.

Зошто да одберете Goclick?

  • Изработуваме веб страни со јасна и прегледна содржина, која е прилагодена за вашите посетители,
  • вашата нова веб страница ќе биде прилагодена на сите уриеди; телефон, таблет,
  • со нашата помош вашата веб страница ќе стане вашиот најдобар продавач,
  • гарантираме дека вашата веб страница ќе биде забележана.

Програмирање на основни веб страници

И тогаш кога Вашиот буџет за веб страница е мал ние Ви гарантираме дека ќе добиете фукнционална и модерна веб страница која ќе ги привлече релевантните посетители и ќе ги конвертира во купувачи. Имате само 3 секунди да ги убедите посетителите да останат на Вашата веб страница, затоа е потребно таа да нуди позитивно корисничко искуство кое ќе придонесе повторно да ја посетат веб страната.

Програмирање на сложени веб страници

Во Goclick сме добро запознати со законот на задоволни посетители, затоа сме посветени кон истражување како да се унапреди корисничкото искуство на Вашите посетители и да се премине кон наредно ниво на корисност. Ние посветуваме посебно внимание на секој детал затоа што нашата цел е да направиме страна која ќе се разликува во мноштвото на веб страни кои постојат.

Програмирање на веб продавници

Веб продавниците се многу ефикасни кога станува збор за продажба – отворени се 24 часа 7 дена во неделата. Веб продавниците кои ние ги програмираме ќе бидат прилагодени на Вашите потреби и истовремено ќе бидат подготвени да продадат на најдобриот можен начин. Ќе се базираат на една од платформите за изработка на веб продавница и ќе ги исполнуваат сите стандарди за безбедност.

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè