Анализа на податоци кои се релевантни за раст на Вашиот бизнис.

Алатките за анализа на податоците на веб страната Ви овозможуваат моментален преглед на податоците со што Вие добивате целосна слика за Вашите купувачии нивните потреби. Во исто време Вие знаете кои делови од Вашата веб страна функционираат одлично или пак не функционираат. Анализите Ве снабдуваат со клучни информации кои се неопходни за оптимални маркетинг одлуки и остварување на бизнис целите.

Во Goclick, ќе подготвиме надградба на алатката за веб анализа, во склоп на Google Analytics. Напредната верзија на Analytics ќе биде прилагодена за Вашата компанија и ќе овозможи преглед на најважните податоци затоа што само она што го знаете можете да го менаџирате, а ние ќе се погрижиме да ги имате соодветните податоци.

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè

Преглед на web KPI

Врз основа на Вашите бизнис цели ќе ги дефинираме KPI, со чија помош ќе ја следиме успечноста на web кампањите и останатите активности на Вашата web страна. Тие KPI ќе ги поврземе со работна платформа специјално подготвена за вас со цел да можете 24/7 да го следите напредокот на web активностите.

Увод во ROI/ROAS на веб кампањите

Напредните техники на алализа ќе овозможат реален увид во ефектите од капањите. Ние ќе подготвиме целосен преглед на однесувањето на купувачите кога се на вашата страна и нивните интеракции ( продажно ориентирани ) со неа со што вие секогаш ќе бидете во тек со повратокот на инвестициите во однос на огласувањето.

Увид во customer life cycle

Дали би сакале да знаете што прават посетителите н аВашата web страница? Што точно гледаат? Што купуваат а што не? Со наша помош ќе дознаете како луѓето се однесуваат во процесот на купување на Вашата web страница, каде и зошто тие одлучуваат да ја напуштат и да не го завршат купувањето.

Zakaj izbrati Goclick?

  • Garancija kvalitetne izvedbe, ki jo potrjuje Google Premier partner status,
  • vrhunska certificirana ekipa in tehnološka platforma,
  • dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete.

Дали сте заинтересирани за нашите услуги?


Ајде заедно да направиме нешто неверојатно.

Контактирајте нè