ОВА Е ВАШЕТО ВРЕМЕ!


Бидете тука за Вашите клиенти!

Благодарение на нашата експертиза и креативност поткрепени со долги години работно искуство ние подготвуваме успешни стратегии кои ќе Ви донесат потенцијални клиенти што самоволно одлучиле да ја погледнат Вашата понуда!
Тоа се најквалитетни клиенти кои се на чекор од купување полиса!

Google Adwords

Во вистинско време на вистинското место. Adwords ќе Ви помогне Вашиот оглас да го видат оние кои се заинтересирани да купат полиси во моментот кога бараат полиси на интернет- Ваши или на конкурентите! Несмеете да ги пропуштите овие загреани клиенти!

Google Display Network

Одлично надоградување на Ватата интернет маркетинг стратегија. Совршено се вклопува во опфаќањето на потенцијалните клиенти благодарение на бројните можности за таргетирање кои Google Display Netwok ги има.

Remarketing

Ова е најпаметното трошење на маркетинг буџетот на интернет. Со remarketing Вашата реклама ќе ја видат луѓето кои веќе биле на Вашата web страница, значи веќе се интересирале за вашите услуги. Со remarketing само ќе влијаете на нивната одлука за купување на полиса!