АГЕНЦИЈА ЗА ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ ГЛОБАЛНО И ЛОКАЛНО Погледнете од блиску

Европа помеѓу Интернетот и мобилните уреди – време за прескок

11. 9. 2014

Европската Интернет популација е во константен пораст. До крајот на 2012-та година на Интернет „сурфале“ скоро 410 милиони европски граѓани, било на работа или дома, што е 7-процентен раст во однос на една година порано. Една петтина од сите Интернет посети пристигнале од страна на мобилните телефони и таблети, при што уделот на мобилните телефони изнесувал 75%.

Прочитај повеќе ...

16,1%
2011
18,0%
2012
19,8%
2013
21,6%
2014
23,4%
2015
Internet share of total adspend (%)

ДИГИТАЛНО РЕКЛАМИРАЊЕ

ЗА SВЕЗДИ НА ИНТЕРНЕТ

SEARCH ENGINE МАРКЕТИНГ (Интернет Пребарување)

Search engine маркетинг (Интернет пребарување) е алфа и омега на интернет настап. Најважно е да ве најдат и да сте прикажани што повисоко. Goclick = зголемување на посетеност на вашата веб страница, многу кликови, со полни кошници, завидлив степен на на конверзијa, одлична продажба.

пример

ЗАКУП НА РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

Настапуваме заедно: Gmail, Фејсбук, ПР текстови, веб банери, видео и мобилнo рекламирање. Ние ве советуваме како да комуницирате, каде да објавувате, и како да си обезбедите популарност меѓу оние кои ви се битни.

пример
drevo lupa koda

ПРОГРАМИРАЊЕ

ЕДИНСТВЕНОСТА НА ДИГИТАЛНОСТА

КРЕИРАЊЕ НА АПЛИКАЦИИ

Не дозволувајте си да бидете скриени на интернет. Уникатни апликации, игри и разно прилагодување на онлајн алатки кои ќе ви овозможат видливост, посета, и просперитетен бизнис.

пример

ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ

Интернет страница е виртуелен дом на вашиот бренд. Таа бара препознатливост, пријателска настроеност и ефективност. Интернет страниците на Goclick навистина се најдобри!

пример
objektiv

ФОТО И ВИДЕО

СКРАТЕН ПАТ ДО СРЦАТА НА КОРИСТНИЦИТЕ

ВИДЕО ПРОДУКЦИЈА

Видео: уверливост, кредибилитет, и недвосмисленост. Разговарајте со вашите корисници лице в лице.

пример

ПРОФЕСИЈОНАЛНА ФОТОГРАФИЈА

Одлучуваме со очите. Можност за првиот впечаток е само еден.

пример
imac ipad iphone

ДИЗАЈН

ЗА ДИЗАЈН СО СОДРЖИНА

Да се погоди суштината со соодветен дизајн е права уметност. Да ја препознаете суштината и да ја претворите во желбата на користникот.

Ова е Goclick.

пример

РЕФЕРЕНЦИИ

ЕКИПА

 • Alan Pavlič
 • Tjaša Žagar
 • Klavdija Kimovec
 • Andreas Mezei
 • Alenka Pavlič
 • Dejan Turk
 • Martina Sojer
 • Miša Podpečan
 • Gašper Bajec
 • Andrej Rožanec
 • David Fabjan
 • Slobodan Stanković
 • Luka Podlesnik
 • Massimo Mucchiut
 • Aleksandra Lelov
 • Nadica Shikoska

СОВЕТУВАЊЕ

Во Goclick сме специјалисти во онлајн маркетинг. Архитекти сме на информации, програмери, фотографи, и дизајнери. Ние ви нудиме коктел од нашите услуги и за вашиот пристап кон пазарот.

Заедно до исполнети желби. Со нас сигурно ќе бидете забележени.

AdWords certifikat

Hvala za povpraševanje!

КОНТАКТ

ПРИКАЖИ ЛОКАЦИЈА

Goclick Slovenia
Назив на компанија: Нои д.о.о.
Седиште на компанија: 28 бродишче
1236 Трзин

Интернетна страна: www.goclick.si
Е-пошта: info@goclick.si
Tel: +386 40 580 952
Fax: +386 1 300 7008
Goclick Croatia
Назив на компанија: Global touch д.о.о.
Седиште на компанија: Седиште: Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

Интернетна страна: www.goclick.hr
Е-пошта: info@goclick.hr
Mob: +385 91 22 33 846
Goclick Serbia
Назив на компанија: Goclick Global д.o.o.
Седиште на компанија: Djordja Stanojevića 11D
11070 Novi Beograd

Интернетна страна: www.goclick.rs
Е-пошта: info@goclick.rs
Tel: +381 60 46 25 425
Goclick Македонија
Назив на компанија: Goclick д.о.о.
Седиште на компанија: Улица Видое Смилевски Бато 14a
1000 Скопје

Интернетна страна: www.goclick.mk
Е-пошта: info@goclick.mk
Tel: +389 72 272 657

ВИЗИЈА

ВРЕДНОСТИ

Да станеме водечки провајдер на интернет маркетингот во Југоисточна Европа до 2015 година со супериорна поддршка на клиентите и одлични односи во нашиот тим. Периодот по 2015 година ќе биде обележан со глобалното позиционирање на брендот и одржување на највисоко ниво на поддршка на клиентите и добри односи со вработените.

ВРЕДНОСТИ

 • Брзина и флексибилност
  Искуство, знаење, стручност, иновации, напорна работа и оригиналност се квалитетите кои ни овозможуваат да работиме брзо и флексибилно. Секој проблем е предизвик за нас да го решиме брзо и ефикасно. Нашата цел е да бидеме први во продажбата, и да ги идентификуваме потребите на деловните партнери и вработените.
 • Меѓусебни односи и доверба
  Во нашата компанија градиме добри меѓусебни односи. Тоа е основа за почитување и за доверба со нашите деловни партнери: клиентите, медиумите, конкуренцијата, и сите преостанати со кои се среќаваме при работата. Само преку искрените и транспарентните односи успехот во бизнисот може да се приклучи кон нашата основна мисија.
 • Креативност и ефикасност
  Ние охрабруваме креативни и амбициозни луѓе. И им овозможуваме реализирање на нивните предлози и идеи. Ве охрабруваме во вашиот личен развој. Задачи кои се диктирани од страна на нашите работни места, а кои се производ на заедничките идеи и предлози, кој за нас претставуваат предизвик.
 • Чесност и лојалност
  Важни каректеристики и причини за нашиот успех се коректност и лојалност кон вработените, деловните партнери, медиумите, конкуренцијата и општеството. На пазарот дејствуваме храбро и смело, знаејќи дека успехот може да биде изграден со строго почитување на принципите на чесност и лојалност.